Naturist sex norske naken jenter

naturist sex norske naken jenter

På serveren som ble opprettet i slutten av , er det derimot ikke å kommunisere som er hovedmålet — det er å dele nakenbilder av norske jenter. Delt opp i faner på Norges fylker kan medlemmene gå inn og se bilder av jenter i sitt område, og det er også flere som spør etter bilder av navngitte jenter.

Under alle bildene står det fult navn, på enkelte av dem adresser og lenker til deres Facebook- eller Instagram-profiler.

Må ha invitasjon For å bli medlem på serveren, som fungerer som et lukket forum, må du ha en invitasjon fra noen som allerede er medlem. Det er også lagt ut lenker som er aktive i 24 timer i forskjellige forum som tidligere er blitt lagt ned på grunn av ulovlig innhold, men som nå er gjenoppstått og henviser videre til Discord.

Siden er ikke på noen måte søkbar, og i tillegg til å få en personlig invitasjon til siden, må du ha lastet ned appen. For å stige i gradene og få bedre tilgang, samt tilgang til VIP-rommet, må du dele bilder som anses som gode nok.

I tillegg til at det ligger bilder fordelt på de forskjellige fylkene, er det også en egen fane for kjendiser og russ. Mange av bildene som ligger på siden ser ut til å være selfies, bilder jentene har tatt selv og sendt videre, før de deles videre på nett.

Andre bilder er åpenbart tatt av andre, eller mens jenta sover. Alle bilder som ikke har jentas navn under seg blir slettet av en administrator, som ser ut til å gå gjennom alt som publiseres for å sikre at det er ekte. TV 2 har fulgt med på appen over noe tid. Det er til enhver tid flere hundre medlemmer pålogget, og forum fra alle deler av landet er svært aktive. Det finnes flere forskjellige fora inne på Discord, og det er også flere andre tilsvarende apper som brukes til samme type virksomhet.

Hvor stort omfanget er, vil det være umulig å anslå. De kjenner til at liknende forum som tidligere har ligget åpent ute på nett har blitt slettet en rekke ganger.

Her må politiet på banen, dette er ikke greit, sier Hans Marius Tessem, seniorrådgiver i Slettmeg. TV 2 kjenner til at minst åtte jenter på Østlandet har politianmeldt saken. Nedlasting og bildespredning av andres private og intime bilder representerer en alvorlig krenkelse for de som rammes, sier presseansvarlig i Kripos, Ida Dahl Nilssen, til TV 2. Hun sier Kripos kjenner til forum av denne typen, der bildene blir systematisert og der det jobbes av brukerne med å identifisere jentene som avbildes.

Å dele denne typen bilder av andre er et alvorlig lovbrudd, sier Hans Marius Tessem, rådgiver i Slettmeg. I fjor høst ble en ung mann dømt i Høyesterett til dagers ubetinget fengsel for å ha lastet ned og delt bilder av et stort antall jenter, den såkalte Snapchat-saken. Dette var den første dommen i sitt slag og gir politiet et rettslig grunnlag til å håndtere denne type saker videre.

For å få tilgang til en server må du ha en invitasjon fra noen som allerede er inne. På sine nettsider reklamerer appen med at den kan erstatte Skype som kommunikasjonskanal. Så kan man smile og vinke. Har aldri vært på nudiststrand selv, men det hender jeg bader naken på hytta, på strender hvor det ikke er noen andre eller i syden. Utrooolig deilig følelse å være naken i vannet. Det er for min del ingenting seksuelt over det ser at denne tråden ligger i seksualitet-delen av forumet , men heller den deilige naturlige følelsen av å flyte rundt i vannet uten noe som strammer eller klemmer på kroppen.

Jeg vet ikke hvorfor jeg postet den her, så kanskje ikke nøye etter. Jeg vet godt at naturisme ikke har noe med sex å gjøre. De fleste strendene vi har vært på har vært i utlandet og de har vært delt i to. På den delen hvor du kan bade og sole deg naken er det som oftest atskillig bedre plass, du blir brun på hele kroppen og det føles bedre å sole seg naken enn med klær. Deilig følelse av frihet og folk er oftest i bedre humør på nakenstranden kanskje er det bare meg.

Er det ikke litt ekkelt at folk som selger mat er nakne? Takk for svar, men er det ingen som vet litt mer om steder som er inne? Er egentlig det jeg lurte på. Hvordan er det egentlig å være der hvis badevakter og andre som jobber der er påkledd?

Går det greit for dere eller blir det flaut? Ser ikke på meg selv som naturist egentlig, men hadde kanskje vært litt intressant å prøve, men tar ikke sjansen på å være ute hvis det er sånn at man kan bli sett av folk med klær eller møte på dem, samme gjelder inne også.

Skal jeg være naken med andre vil jeg at alle er det. Da tror jeg egentlig ikke du er helt klar for å være naken med andre. Når man kler seg naken er det fordi du ønsker det selv, og på steder hvor det ikke virker støtende på andre. Dersom det er ubehagelig å være naken og samtidig se noen som har klær, da vil det ikke bli noen god opplevelse for deg uansett. Det vil bli nervøst og ubehagelig og jeg anbefaler deg å tenke på noe annet.

Ingen av inne-badene jeg har vært har hatt badevakter. Det har kun vært de badende naturistene der. Jeg jogga på stranda på Kanariøyene, og plutselig var det ikke en vanlig strand lenger, men alle som var det var nakne. Vips hadde jeg jogge rett inn i nakenland. Men det var jo bare gamle folk, sånn fra femti og oppover, så var mest ubehagelig. De spilte til og med volleyball nakne. Heldiggvis hadde folk som jogga og gikk i vannkanten klærne på, men så et par som jogga nakne også.

Der virka det hvertfall som at man kunne velge, men flertallet av de som var der var nakne. Må innrømme at jeg ikke skjønner greia med å ville være naken foran alle andre på offentlig sted, jeg, da.

Nudiststrendene i Norge er jo stappfulle hver sommer av de jeg har vært på , og det er da ofte man snubler over noen nakne mennesker på diverse svaberg utenom disse strendene også.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Å bade naken » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3.

AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted April 21, Share this post Link to post Share on other sites. Munfal   46

...

Naturist sex norske naken jenter

Naturist sex norske naken jenter På sine nettsider reklamerer appen med at den kan erstatte Skype som kommunikasjonskanal. Nakenaktivister demonstrerte mot kjøttspising La seg nakne på tallerken med brokkoli. Posted April 22, Mener å ha sett Anne Krigsvoll vise truse og rompe i en grøftekantsexscene i en film som omhandler oppveksten på landsbygda. Vi har i samarbeid med Brian samlet de beste reaksjonene i videoen .

Naturist sex norske naken jenter

8. apr Med burlesqueshow, pomp og prakt ble norske hverdagskropper feiret. Gjennom ett år har norske menn og kvinner protestert mot. 4. sep Det sies at spør man bare mange nok jenter om de vil ligge med deg, vil noen før eller siden si ja. Den teorien ville Brian Altarac fra USA teste. jul Videoen er en reklame for TV-serien «Masters of Sex» på HBO. Regissørene ville gjøre det samme som karakterene i serien, som for hundre år.