Norske prostituerte thai sex

norske prostituerte thai sex

Listene inneholder «småfisk», men nå har politiet startet jakten på de store gjeddene som lurer i massasjesivet. Eieren av Nataree er foreløpig ukjent, men vedkommende blir ofte referert til som «Sia L», der ordet Sia benyttes om bedriftseiere og velstående kjøpmenn.

ThaiVisa skriver at regjerningen nå søker å møte kritikken som er kommet som følge av landets høye andel av menneskehandel, samtidig som de stiller spørsmålstegn ved hvor hvor høyt etterforskningen vil komme til å gå.

Skeptikere mener dessuten Nataree snart vil fortsette sitt daglige virke som før aksjonen. Nå skal verdens lengstregjerende monark feires. Døde tigerunger funnet i tempel i Thailand. Thailand stenger øy for turister. Britisk familie brutalt angrepet på populært feriested. ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Reise Jakter storfisk i Thailands sex-massasjeindustri. Del Tweet Epost Kommenter. Prostitusjon er offisielt sett ulovlig, men bareiere og bestyrere betaler politiet for at de skal snu det blinde øyet til. Politiaksjon mot massasjestudio i Bangkok avslørte flere mindreårige «ansatte». Massasjestudio har sett seg lei av daglige sex-forespørsler Beslagla navneliste Mandag denne uken aksjonerte politiet i Bangkok mot den velkjente massasjesalongen Nataree.

Det er mange som har forsøkt å anslå hvor mange prostituerte som finnes i Thailand. Tallene spriker voldsomt fra kilde til kilde. Dette bildet er tatt i Politimesteren ble advart av sine egne, men lyttet ikke. Personen skrev til meg at innlegget mitt var delt på gruppa og at flere hundre hadde kommentert og skjelt meg ut fordi jeg skrev at jeg ikke likte meg i Pattaya. Jeg nevnte ikke ordet prostitusjon… Her er screenshots av noen av meldingene:.

Jeg må nesten le av disse kommentarene, men jeg blir samtidig sjokkert. At et enkelt avsnitt på bloggen min kan gjøre at folk blir så forbanna provosert! Hva følte de seg truffet av??? Fordi jeg ikke drar til Pattaya og kjøper meg horer? Jeg hadde aldri i mitt liv ville ligget med noen av disse mennene frivillig.

Er det dette som avgjør om jeg er en mann? Jeg er ikke lei meg over noen av kommentarene, jeg driter i dem. Jeg synes du er ekkel du som kjøper sex av kvinner som skjebnen ikke har gitt andre muligheter enn å selge kroppen sin for penger. Som mann selv blir jeg flau og provosert, men trøster meg med at heldigvis finnes det mange gode, herlige, flotte heterofile og homofile menn også i verden. Men det jeg så av alle raser i den bargata gjorde meg så jævlig sinna og kvalm.

Flott for de som reiser til Thailand for å finne ekte kjærlighet og finner den bra for dere. MEN kom ikke å si at det er de lykkelige historiene som dominerer Pattaya, det som dominerer denne byen er de tusenvis av prostituerte og like mange siklende mannfolk som hang over dem. De tenker ikke med hjertet, kun med pikken. Er det en menneskerett å ha sex? Føler du deg aldri kvalm som betaler for sex?

Og tror du at hun du har betalt for drømte om å bli prostituert når hun ble stor? Å få den skitne pikken din stukket inn i alle kroppens åpninger. Tror du jentene kommer fra møblerte hjem fra vestkanten? Historien om den lykkelige hore er kun en myte, det kunne jeg se i øynene jeg stirret inn i. Herregud, hva folk får seg til å skrive! Jeg var i Pattaya og Jomtien, hvor man hørte nordmenn omtrent overalt hvor man gikk og sett galskapen med egne øyne.

Dessverre er det Pattaya som er Thailand for mange nordmenn, og sånn sett er jeg på en måte glad for å ha sett og opplevd hvordan det er der. Mest fordi jeg vet hva gamle norske griser er ute etter når de drar dit. Pattaya er nok litt annerledes enn resten av Thailand, helt klart. Jeg selv gidder vanligvis ikke innom, da jeg synes det samme som Joakim skriver. Thaiene oppfører seg også annerledes der, og de har andre holdninger kan det virke som enn det man møter andre steder i landet.

De har nok sett og opplevd mye rart. Med det skrevet er det likevel sant at Thaier reiser til Pattaya på ferie selv, med barna og alt. Men det er jo ikke inn på bar og liknende det tror jeg. Etter hva jeg har fått vite hjelper det å være lommekjent, som for dem derfor ender opp som en annen opplevelse. Litt nysgjerrig på akkurat det, men har aldri prøvd å finne ut av det. Folk har ulike forventninger og meninger, og dette stedet møtte ikke dine.

Selv om noen kanskje syntes at dette et fantastisk sted å være, så er det helt latterlig å bli sure og drive å hetse deg på nettet fordi du mente noe annet. Er nok heller de i den gruppa som må få seg et par baller. Jeg tilbringer noen måneder i året i Pattaya, og er høyst uenig i det du skriver.

Det du refererer til er Walking Street, og det kan vi like godt med det samme være enig om at ikke er et pent område, der foregår det mye snusk.

Likeledes i enkelte andre gater i Pattaya. Jeg har tilbrakt en del tid i denne byen i de siste 35 årene, og jeg har en helt annen oppfatning enn deg. På disse 35 årene har jeg vært gift med thai i 27 år. Jeg beveger meg heller ikke inn i Walking street om kveldene, eneste gangene jeg går der er om dagen for å komme til Bali Hai terminalen for å ta fergen til Koh Larn.

Og det er her du feiler. Jeg skal for det første ha meg frabedt å bli bedt om å tenke med pikken fordi jeg velger å bo her deler av året. Mange bor her fordi det er det området i Thailand som har høyest konsentrasjon av golfbaner, det er den byen i Thailand det er lettest for nordmenn å bo i ettersom det er norsk konsulat her Jomtien. Jeg velger å bo i Thailand og Pattaya deler av året av helsemessige årsaker, jeg sliter med kulde. Det du skriver er ensidig negativt. Det må du gjerne gjøre, men da forutsetter jeg at du har gjort mer Research enn du har gjort.

Har du snakket med noen av disse nordmennene som du beskriver så stygt? Har du gjort noe aktivt for å få andre opplevelser enn disse negative? Skriver du det du skriver av egen, fri vilje, eller etter påtrykk av den dama du tydeligvis hadde med deg her?

Kunne skrevet en meter til hvis du ønsker, but i rest my case……. Syntet som møtte meg i den gata holdt for min del. Fint at du trives og har har funnet kjærligheten, det unner jeg alle. Har Thai kone selv og bor i Norge, og mye av det du skriver er sant, men at du oppsøkte Walking street som er verdens kjent for det den er og velger å blogge om det som en overaskelse, hvem i all verden er det som går dit med venniner tenk hvordan du har fremstilt dem oppi dette, hadde jeg vert horekunde så hadde jeg ikke tatt vennene mine med på en slik plass.

Ellers der er mange fine plasser i Thailand, men vi som er skikkelig kjent og er med Thaier er de eneste som får se disse plassene. Kall oss gjerne naiv, men vi ble tipset om gata som en partygate. Sjokket var da stort når vi så hvordan virkeligheten var. Så fint at du også har funnet kjærligheten: Jeg synes du skriver en svært lite reflektert tekst spesielt med tanke på at du bruker ord som hate, skitten og ekkel om andre mennesker.

Dette var min opplevelse. Jeg følte virkelig at dette var skittent og ekkelt. Det er ikke mye menneskeverd i denne gata. Pattaya er et fantastisk sted for dem som går rundt og tror at de er bedre enn andre, og gjerne vil at verden skal vite det.

Jeg syntes så synd på mennesker som er så intollerante at de faktisk velger å hate på et menneske pga legning eller andre ting. Absolutt alle mennesker har sine egne meninger, og jeg syntes virkelig noen av disse folkene må lære seg å respektere at andre har forskjellige meninger enn dem selv, og lære seg å ha respekt for andre mennesker.

Du er virkelig rå. Ikke bry deg om de negative kommentarene, de prøver bare å forsvare seg selv, siden Pattaya er kanskje et sted de trives i. Det er noe av det sykeste!! Du har i alle fall ikke gjort noe feil, og tydeligvis var det på høy tid at noen sa fra om det her. Fy fader, nå ble jeg satt ut særlig over reaksjonene til voksne menn!

Se siste episode av Insider som ble vist på MAX i går. Omhandler Pattaya og understreker det du skriver, Joakim. Jeg ble kvalm og trist, og det er helt ufattelig at dette er virkeligheten til kvinner i Pattaya hver eneste dag. Synes det er på sin plass at temaet blir belyst, og med tanke på hvor provosert jeg ble bare av å se det på TV, kan jeg forstå reaksjonene dine etter å ha vært der å sett det med egne øyne.

Stå på, bra du tar opp temaet og står i det!! Jeg Reiser til Pattaya 2 til 3 ganger i året, og tro meg når jeg skriver at Pattaya er mer en Waking Street.

Kan jo legge til at grunnet USA og fattigdommen som regjerte på den tiden i Thailand er grunnen til byens exsistens. Vil også si at det er vel like mye prositusjon på Gardermoen pr Innbygger en det det er i Pattaya. Ta en tur inn der hvis du virkelig vil oppleve den stugge siden av Pattaya. Var du på der de spilte thai elektrisk ken en øl attåt, også i samme gata? Reis til Pattaya alene uten dine damevenner en gang, ta det rolig og la ting skje, så legger du merke til at det er mye røyk uten ild.

Du har rett i at det finnes dumme menn og troll til kjerringer også der i byen, men prøv å la være å oppsøke akkurat det fenomenet, enkelte kan jo lure på om du var nysgjerrig på noe annet enn bare å skrive om de pengeløse damene ;.

.

Oslo dating european call girls

Fra i fjor ble kjøp av sex forbudt i Norge, en lov som i teorien også skal gjelde for nordmenn i utlandet. Etter lovendringen sto Sørensen selv fram i den norske avisen Pattaya Tidende og sa han fryktet halliktiltale ved en retur til Norge. Overfor VG avviser Sørensen at han har noen rolle innenfor prostitusjon i Pattaya.

For at kvinnene som jobber i baren skal kunne gå tidlig må det betales en såkalt «bar fine» forklarer han. Det er en ordning som jentene selv ønsker, og som kommer i stedet for at de trekkes i lønn, sier Sørensen. Sørensen sier det ville vært umulig å få arbeidskraft til baren om ikke han hadde åpnet for at kvinnene kunne kjøpes fri for kvelden. Han vedgår også at kvinnene drar kunder til baren. Jeg tjener penger på at god service og brede smil drar kunder som vil kjøpe øl, sier nordmannen.

At kvinnene ønsker å gå hjem med utenlandske bargjester i jakten på et bedre liv, blir man nok ikke kvitt. Det er jo ikke ulovlig, sier Sørensen.

Det er mange homser som ferierer og mange rene homsebarer. Mange tilbud der - uten at jeg har satt meg så nøye inn i det.

Vel det viser vel bare det spinkle grunnlaget du har for å uttale deg. Spørsmålet var selvfølgelig rettet til Singha. Du har åpenbart vært mer i Pattaya enn meg, og vet tydeligvis mer om stedet. Jeg har så vidt vært innom, og jeg misliker sterkt sånne steder. Tør jeg spørre hvorfor du valgte å dra tid? Viste du ikke på forhånd hva slags sted Pattaya er? Hadde du aldri lest om det tidligere? Du som skryter av dine turer rundt i Thailand, så vet du ikke hvor Koh Samet er?

Jeg synes det virker rart at hun har vært en del i Pattaya, og tydeligvis ikke på de stedene i Thailand som er fine. Hvordan vet du hva enslige menn i thailand gjør? For en enslig mann i Thailand er presse enormt og man må være av svært høy moral og ri sine prinsipper knallhardt for ikke å bli ledet ut i fristelse og som sakt har jeg til gode å møte en slik mann.

Jeg har bodd i Thailand i to år og har enda til gode å møte enslige menn på tur som ikke har benyttet seg av prostituerte,det være seg foretningsfolk,idrettsutøvere eller andre. At menn har sex med prostituerte er det vel ingen tvil om. At alle har det slik også du tilsynelatende forfekter betviler jeg sterkt. Betviler for øvrig at jeg er den eneste som ikke har det.

At mange har det er klart, men ikke alle. Når du ikke har møtt enslige menn på tur som ikke har benyttet deg av prostituerte kan det bero på at du ikke har vært mye på tur eller at du som en del andre er forutintatte i deres holdninger. At mer enn noen få av enslige menn som drar til Thailand men jeg nekter å gå med på at det er alle er bortpå prostituerte nekter jeg ikke på, men det er mange av dem som har kommet til Thailand av andre hensikter enn å ha sex, men likevel lar seg lokkke av prostituerte.

Det er også en del reisende, spesielt unge backpakere som lar seg lure av prosituerte som gir seg ut for å være noe annet enn det de er. Prostitusjonen har mange ansikter i Thailand, og er ikke begrenset til barmiljøet. Jeg var der i ' Kan ikke si at jeg så pedofili egentlig. Veldig unge gutter og jenter gikk og leide europeiske menn i alle aldre. Men kanskje de var tenåringer.

De fleste "parene" så jeg på dagtid. Jeg ikke gikk inn på noen av de showene som det var så mange av om kvelden i et område i Pattaya. Jeg forsøkte i minst mulig grad å oppsøke situasjoner som ville ha opprørt meg. Jeg var naturligvis på disse dragshow greiene, og men det var greit nok. Men selv om jeg ikke så det, så betviler jeg ikke at de mest horrible ting blir gjort mot kvinner og barn i Pattaya for å tilfredsstille de spesielt intresserte.

HB Det var en del av en tre-ukes Thailandferie. Vi var fire som reiste sammen. Det var to av de andre som la opp reiseruta. De hadde fått beskjed om at Jomtien lå et godt stykke unna Pattaya, noe som ikke var tilfelle for det var faktisk gangavstand.

Ikke fristende å bruke strendene. Horer hvor du snudde deg. En dag var jeg i en frisørsalong og der jobbet tre jenter som ikke prostituerte seg.

Det var en så befriende opplevelse at de fikk baht i tips hver seg av meg. Om du ikke har tillit til meg - så burde du forstå at Tja som har bodd der har rett - hvis du selv overhodet har vært i Thailand. Trolig finnes det en og annnen idealist som f. Det var horer hvor du snudde deg! Du oppsøkte ingen skumle steder, og du sp ingenting, men allikevell er du sikker på at "de mest horrible ting blir gjort mot kvinner og barn"!

Går det an å fremstå som så naiv??????? Tenk om jeg hadde sagt at: Hvor tar du det fra! Hadde det vært tak over sentrale deler av Pattaya så hadde den nok vært verdens største horehus. Du burde reise dit rufa for å se selv: Tett i tett med utendørs barer langs gatene. Horer i fleng som roper og vinker for å få folk til å komme. Lett var det ikke for det var mange nok som ville overtale meg. Og det lå i luften at det meste kunne ordnes der.

Har du henta dama di over internett? Jeg har jo vært der! Mine opplysninger er tuftet på selvsyn forstår du. Prøv å få det inn i skolten din da.

Norske prostituerte thai sex

LESBISK CHAT LATVIA ESCORT GIRLS