Telefonsøk i norge tinder plus

Tinder begrunner denne prissettingen med at de yngste — som ofte er studenter — har dårligere råd enn de som er litt eldre, skriver Slashgear. Tinder drar også en sammenligning til Spotifys studentabonnment, hvor studenter får en lavere pris hvis de har et studentbevis. Det er fortsatt uvisst om alder vil bli brukt som en del av den endelige prisen for Tinder Plus i Norge.

Ifølge Forbrukerombud Gry Nergård er slike priser lov, men det krever samtidig at Tinder er åpne opp prisene sine:. Men det er viktig å ha åpenhet rundt prisene. Tinder skal ha prisliste på siden sin, hvor prisene, rabattene og betingelsene skal gå klart frem, forteller Nergård i en epost til Teknofil. Vil du ha napp på Tinder: For all del ikke legg ut slike bilder! Du må logge inn for å kunne delta i avstemningen. Går det mot slutten for «slideshow» på konsoll? Enormt pris-sprik Men før du laster ned oppdateringen bør du være klar på at prisene i Norge varierer stort.

Ifølge Forbrukerombud Gry Nergård er slike priser lov, men det krever samtidig at Tinder er åpne opp prisene sine: App Forbruker Mobil Teknofil Tinder. Jeg bruker lite data: Bytt til Komplett ». Gå til Chilimobil ». Slik bruker du Apple Pay i butikken. Men i tillegg til å ha en noe rar prismodell, viser det seg at det slettes ikke er enkelt å «slå opp» med Tinder, dersom du bare var nysgjerrig på å teste ut Plus-funksjonene.

For så fort du aktiverer abonnementstjenesten Tinder Plus, blir abonnementet fornyet hver eneste måned inntil man kansellerer det gjennom Google Play eller App Store. Det holder ikke å bare avinstallere applikasjonen, noe som helt sikkert vil føre til at mange blir uvitende Tinder Plus-slaver i tiden fremover.

Dersom du er nysgjerrig på om Tinder-opplevelsen blir noe særlig bedre med de nye premium-funksjonene,  gjelder det altså å kansellere abonnementet innen 30 dager.

Det samme gjelder hvis du mister telefonen din, eller kjøper deg en ny. For selv om appen ikke er installert på mobilen lenger, vil abonnementet fortsatt være aktivt.

Det er ingen komplisert sak å kansellere abonnementet på Tinder Plus dersom man har en Android-telefon, selv om vi gjerne skulle sett at man kunne gjøre dette direkte i appen. Følgende steg lar deg skille lag med Tinder Plus:. Fremgangsmåten for å kvitte seg med Tinder Plus dersom man har en iOS-enhet er noe mer kronglete, men absolutt ingen umulighet. Har du sjekket prisen? Tinder-abonnement koster alt fra 39 til kroner ». Går det mot slutten for «slideshow» på konsoll?

Følgende steg lar deg skille lag med Tinder Plus: Åpne Google Play på telefonen din. Søk etter «Tinder» og åpne appen som kommer først i søkeresultatene.

..

Telefonsøk i norge tinder plus

okt Tinder: Man sveiper gjennom profiler og sender en «like» ved å Jens Fredrik trekker frem den store brukermassen til Tinder som et pluss. 3. mar Tidligere denne måneden skrev vi om et omfattende pris-sprik på Tinder- abonnement, etter at flørteappen lanserte sin Plus-utgave her i Norge. 3. mar Dating-appen Tinder er ekstremt populær her i Norge, og er den moderne måten å treffe potensielle partnere på. Nylig rullet Tinder ut en rekke. 3. mar Dating-appen Tinder er ekstremt populær her i Norge, og er den moderne måten å treffe potensielle partnere på. Nylig rullet Tinder ut en rekke. okt Tinder: Man sveiper gjennom profiler og sender en «like» ved å Jens Fredrik trekker frem den store brukermassen til Tinder som et pluss. 3. mar Tidligere denne måneden skrev vi om et omfattende pris-sprik på Tinder- abonnement, etter at flørteappen lanserte sin Plus-utgave her i Norge.

Telefonsøk i norge tinder plus